MASSAGE OPLEIDINGEN


Lavashells 

Massage met de lavashells = veel voordelen.

Deze massage met de zelf verwarmende schelpen - de lavahells - zijn één van de populairste warmtemassages.- De zelfverwarmende technologie van de LavaShells® houdt de schelpen meer dan een uur warm - 10-12 keer langer dan conventionele hete stenen.


- Geen elektriciteit of apparatuur: de LavaGel® verwarmt de schelp - er zijn geen gevaarlijke warmwater- of steenkachels nodig.


- Meer huidcontacttijden - de constante vervanging van de hete stenen vermindert de huidcontacttijd tot 30% in een massage van 50 minuten. Met LavaShells® verleng je de huidcontacttijden.

Kies tussen natuurlijke LavaShells en porseleinen LavaShells.


Vind de juiste activator voor uw toepassingen.

LavaShell Activator Level 1 - voor gezichts- en decolletémassages, hand- en voetmassages - laag vuur
LavaShell Activator Level 2 - voor
rugmassages - medium hitteniveau LavaShell Activator Body 2.0 (vervangt Level 3) - voor volledige lichaams- en
rugmassages - sterke hitte LavaShell Activator Deep Heat - voor zeer ervaren gebruikers van de LavaShell-massage - zeer sterke hitte

Data opleidingen


Lavashell lichaamsmassage 


De opleiding start om 10u00 en eindigt om 15u30


Opleidingsdata :

Zaterdag 18/09/2021van 10u00 - 15u30

Vrijdag 22/10/2021van 10u00 - 15u30

Zaterdag 04/12/2021van 10u00 - 15u30


Prijs opleiding : € 295 (incl. BTW) - handleiding, certificaat, 2 schelpen en 8 Aktivators.


MASSAGE OPLEIDINGEN


Cowrieshells

SPA-gevoel met de kaurischelp!

FeelZen heeft een absolute innovatie klaar staan ​​voor haar klanten. Dit zijn de "zelfverwarmende kauri-schelpen", de natuurlijke spectaculaire juwelen van de zee.

Deze welgevormde, intens gekleurde en filigrane feelgood-schelpen zijn echte energiedragers. Ze maken energieblokkades los en versterken zo de energiestroom. Geïntegreerd in goddelijke massages zoals een combinatiemassage voor gezicht en decolleté of een nek-schouder-rugmassage, kunnen deze hun volledige kracht ontwikkelen, ontspanningsprocessen initiëren en de klant een heel speciale pauze bezorgen. De triggerpoint-massage kan met deze schelpen ook als snoep worden verfijnd als het gaat om het voorzichtig loslaten van spierspanning en het stabiliseren van het spierstelsel.

De schelpen kunnen zowel warm als koud worden gebruikt, afhankelijk van de individuele wensen van de klant, en gecombineerd met een vochtinbrengende olie op basis van kokosolie. Innovatieve geurvarianten van frangipani, tiare of hibiscus ronden de massagebehandeling sensueel af. Deze oliën zijn ook verkrijgbaar bij Pacific Spirit.

De kaurischelpen werken volgens hetzelfde principe als de lavaschelpen. Met behulp van een activator zijn deze in 7-9 minuten gebruiksklaar en zorgen voor behaaglijke warmte.

Data opleidingen


Cowrieshell gelaats-& rugmassage 


De opleiding start om 10u00 en eindigt om 14u00


Opleidingsdata :Prijs opleiding : € 245 (incl. BTW) - handleiding, certificaat, 2 schelpen en 8 Aktivators.